Monday, 2 July 2012

Kembali lagi....

Last update July 2010 & skarang da July 2012...betapa punye lama la aku da biarkan blog ni bersawang (sampai lupe password la citernye..hehehe)...hmmmm macam2 perkara da terjadi between those timeline kann...suka ada =) duka pn mestila ada =(..ape2 pon..sume tu rencah2 kehidupan utk menjadikan kita manusia yg lebey matang..sooo mulai hari ini ak takkan biarkan blog ni bersawang lagi yer..

Da lama tak merapu kat blog 'syok sendiri' aku ni..rasanya nk buat karangan pn mcm da tak berapa nk kreatif sgt la...adoiii kena byk membaca la cam gini..ehehehe... tapi takpe..since da ada 'boyfren' baru ni akan rajin la aku mengupdate benda alah nie..ngehehehe..nak tau sape cik abg baru aku tuh?

Tadaaaaaa...

ni la die enche boypren caye yg br..takmo noty2 ekk cyg =P

hmmm...terasa rindu ngan kwn2 SKB..pn aeman, hope u punye plan tuk gather lebey ramai bebudak (most of diorang da jd mak & bapak bdk sebenarnye) akan menjadi yer...terasa nk upload pictures my lovely frens yg da jadi mama & ibu time kami gather a few months ago..pasni SKBians yg lain jgn segan2 & malu yer kalu kami buat ape2 aktiviti lg..maybe kt boley buat family day pulak lepas ni kan kan kan ...hehehehehe

next gathering..jamuan hari raya okey =)

alrite..ckp setakat ini (sesungguhnya aku ketandusan idea tuk menaip kali ini)..next entry..nak story pasal floria 2012 putrajaya pulak..

tapi sebelom bersurai (mcm poyo je) mari kita upload gambar syok sendiri pulak


okeyh time to membuta sudaaa....esok pula kita bercerita..cerita kita kan...hehehe


Ini cerita kita....


** da jd tak reti gune la segala link2..takpe2 praktikal membawa barakah..hahaha **

No comments:

Post a Comment